Jutska

Jutska

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Projekti 200, osa 1

Tänään saimme kolmannen käyttöaltaamme! <3

Wromakin 200-litrainen kalusteakvaario on ulkoasultaan erittäin nätti, varsinkin mustana, ja kivan mallinen. Tämänkin ostimme käytettynä. Allas, kaapisto, valaisinkansi putkilla ja heijastimilla, Atmanin ulkosuodatin ja Fluvalin sisäsuodatin sekä 200-wattinen lämmitin maksoivat 250€. Myyjä vielä ystävällisesti toi altaan meille, koska minä ja avomieheni emme omista autoa. Eri kivaa.

Uusi kaunokaisemme koeponnistuksessa, ilman valaisinkantta, taustaa tai tekniikkaa. Huomenissa lisäämme ponnistusvettä vielä lisää. Tämä löysi paikkansa keittiöstä.


Valaisinkansi, loisteputket ja 3D-taustakuva.



Atman onkin merkkinä meille täysin uusi. Toisaalta on ihan hauska kokeilla välillä jotain muutakin kuin Eheimiä! Piskuinen sisäsuodatin on Fluval 2Plus, mutta roskankerääjäksi se on riittävä kun iso Atman Professional hoitaa varsinaisen suodatuksen. Tämä on niellyt keraamisia "makaroneja", jotakin kuulia (en itse nähnyt niitä, mies katsoi) ja uudet vanut. Toivottavasti pelittää ja pitää myös vedet sisällään. Tämä menee kyllä altaan alle kaappiin, ja onneksi keittiössä on laminaatin sijaan muovimatto jos hökötys päättääkin vuotaa jossakin vaiheessa.

Tästä uusi projektimme lähtee vähitellen käyntiin. I'll keep you updated! ;>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti