Jutska

Jutska

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kuulumisia :>

Ollaan tässä myllätty (tai lähinnä avomies on) tuota 612:sta uuteen uskoon. Pari nuorta jättimiekkalehteä ostettiin sinne, ja siirreltiin muutamia kasveja. Myös toinen kannoista, Ankkuri, kääntyi toisinpäin, ruukut ja kivet siirtyivät ja kalastokin muokkautui.



Olemme nyt luopumassa kirjoahvenistamme kokonaan. Sinileuat tulivat ison altaan mukana kun sen ostimme, joten ne ovat olleet meillä vain sen takia. Eivät kuitenkaan kuuluneet meidän suunnitelmiimme, ja olivat ne vähän ärsyttäviä närppijöitäkin, joten ne vietiin Akvaariokalaan. Smaragdikirjoahventa yritämme epätoivoisesti saada jonnekin, sillä se on öisin ruvennut käymään helmipurjeplekomme kimppuun. Tämä ei passaa ollenkaan, joten iso ahven saa lähteä! Mörkö-paran pyrstöevä on ihan rikki. :( Megaran saa hakea täältä ilmaiseksi. Ihan oikeasti saa. FB:ssä ja Aqua-webissä on tästä ilmoituskin.

612 sai pari uutta asukkia. Mies kävi tänään Linnainmaan Faunattaressa hakemassa meille 4 piskuista haarniskamonnia! <3 Ne tosin sujahtivat nyt 200:seen väliaikaisesti kasvamaan, sillä ne ovat vielä liian pieniä petokala Megaran takia. 2 isohkoa leväbarbiakin tuli napattua mukaan parven jatkoksi, eli leväbarbi-luku on nyt 8. Huu. <3


Sellaista tällä kertaa. :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti