Jutska

Jutska

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tsuppiduu, 612





Tällaiselta G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Kit) näyttää nykyään. :) Sisustusta myllättiin, ja ostimme pari huonekasvia kaveriksi. Altaan päällä on Aloe vera ja yläpuolella kaksi kultaköynnöstä.

Vanha kutuluola kyllä pistää silmääni sen verran, että varmaan sen huomenna noukin pois ja siirrän 45:seen pikkuöttiäisten leikkipaikaksi. 45:ssa on tällä hetkellä muovinen luola, joka on kyllä aika kaamea hökötys, joten se saa tulla kuiville.

Tänään joukkoon liittyi 4 tiikerinuoliaista toiselta harrastajalta, ja saimme haluamme luvun, 15, täyteen. Nyt ei enää. :D Yhtäkään emme ole ostaneet liikkeestä vaan toisilta harrastajilta, ja se on vain hyvä. Allas näyttää silti tyhjältä, kun kaikki tiikerinuoliaiset majailevat ns. tikrutallissa tätä nykyä päivät pitkät. Rakensimme niille oman "tallin" liuskekivistä ja kaikki ovat siellä aina. Ne tulevat esille vain aamuyöllä, ja minä näen niitä aikaisin aamulla kun herään kouluun jo 5.45. Tällöin tikrut myös syövät, muut kalat eivät. Tästä päästäänkin meidän outoihin ruoka-aikoihimme:

Tiikerinuoliaiset: klo 5:45 aamulla.
Leväbarbit ja smaragdikirjoahven sekä partamonnit: n. klo 10-11
Iltapala, jota ei joka ilta anneta: n. klo 21-22
Yöpala yöaktiivisille plekoille ja juovaokamonnille suoraan naaman eteen tiputettuna: n. 00-03.

Hassua menoa... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti